-FİLM ÖNERİSİ-

Herkese merhaba. Bu yazımda beğendiğim ve sizlere de önermek istediğim beş filmden bahsedeceğim. Yapacağım listede birçok türden film var. İçlerinde izlemedikleriniz varsa bence hemen mısır patlatıp filmi izlemeye koyulun.


NERVE (OYUN)
Konusu:

Vee lise son sınıf öğrencisidir. Oyuncu ve izleyici seçeneği bulunan Nerve adlı bir oyuna oyuncu olarak kaydolur. Nerve oynayan kişilere görevler verilmektedir. Görevleri yapabilen kişilerin hesabına para yüklenmektedir. Fakat zaman geçtikçe görevler tehlikeli bir hâl almaya başlar ve artık  oyuncular oynamaktan çok oyundan kurtulmayı isterler.






IT (O)
Konusu:
Stephen King'in romanından uyarlanan ''IT'' filmi, zorbalık gören ve okulda dışlanan yedi çocuğun korkunç palyaço Pennywise ile yüzleşmesini konu alır. Bu yedi çocuk hayatları her zamanki gibi devam ederken garip olaylar olmaya başlar. Pennywise insanların korkularından beslenmektedir. Kasabada dehşet saçarak bir anda herkesin korkulu rüyası haline gelir.



JUSTİCE LEAGUE (ADALET BİRLİĞİ)
Konusu:
Batman, dünyayı savunmak için Wonder Woman ile birlikte takım kurmaya karar verirler. Kurdukları takımda ise The Flash, Aquaman ve Cyborg bulunmaktadır.





SPLIT (PARÇALANMIŞ)
Konusu:
Psikiyatr Dr. Fletcher, Kevin adlı hastasının yirmiden fazla kişiliğe büründüğünü fark eder. Fakat henüz ortaya çıkmamış bir kişilik ve hiçbir şeyden habersiz üç genç kız vardır. Film Kevin'in birbirinden farklı kişiliklerinin ortaya çıkışını ve bu kızların kaçış serüvenini konu almaktadır.





ZATHURA: BİR UZAY MACERASI
Konusu:
Danny ve Walter adında iki kardeş vardır. Bir gün tartışırlar ve aralarında bir kovalamaca başlar. Bu kovalamaca sonunda bodrum katında ''Zathura'' adında eski bir oyun bulurlar. Ağabeyini oyunu oynama konusunda ikna edemeyen Danny oyunu tek başına oynamaya başlar ve işler karışır.





Evet arkadaşlar. Filmler bu kadardı. İzlemediğiniz varsa mutlaka izleyin derim.  Hoşça kalın :)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar